Voeg video’s toe via URL

Met Hogans Play kan je ook video’s toevoegen via een externe URL. Op die manier belast je de laadtijd van de website niet. Een video via  URL toevoegen doe je als volgt: Rij Instellingen > Achtergrond > Type > Video > Achtergrond Video > Bron > URL

Je kunt alleen video’s toevoegen van een MP4 of WebM bestand. Wil je meer weten over MP4 of WebM bestanden? Lees dan hier ons artikel erover.

In de onderstaande video wordt weergegeven hoe je een video toevoegt via URL.