Smartslider Hogans Play

Aan de slag met de Smartslider Om je website levendig te houden kan er gebruik gemaakt worden van de smartslider. Hier kunnen afbeeldingen en teksten op je pagina uitgelicht worden. De slider is volledig naar eigen wens aan te passen. … Continued
Padding van een rij aanpassen

Padding van een rij aanpassen

Pas de padding van een rij aan In een van onze eerdere artikelen hebben we het al over padding gehad. Toen vertelden we wat het precies was en waarvoor je het kon gebruiken. Wil je weten wat padding precies is? … Continued
Losse video toevoegen

Losse video toevoegen

Voeg losse video’s toe Het toevoegen van een losse video op je website, kan via Hogans Play op verschillende manieren. Je kunt zelf video’s uploaden via: Inhoud Toevoegen > Basis modules > Video Vervolgens kan je de video uit je … Continued
Een popup maken

Een popup maken

Maak popups aan Er zijn verschillende soorten pop ups waar je bij Hogans Play gebruik van kan maken. Alleen is het soms even zoeken om bij de juiste module voor de popup te komen. De popup module is gemakkelijk op … Continued
Video toevoegen via URL

Video toevoegen via URL

Voeg video’s toe via URL Met Hogans Play kan je ook video’s toevoegen via een externe URL. Op die manier belast je de laadtijd van de website niet. Een video via  URL toevoegen doe je als volgt: Rij Instellingen > … Continued
Via een ander platform video’s uploaden

Via een ander platform video’s uploaden

Video’s uploaden via een ander platform Video’s kunnen tegenwoordig via verschillende platformen geupload worden. Hogans Play weet dit en geeft dus ook de mogelijkheid om video’s te uploaden via andere platformen. Je kunt een video uploaden via YouTube en Vimeo. … Continued
Insluiten/Embedden

Insluiten/Embedden

Video’s embedden Embedden (insluiten) is een van de handigste manieren om een video af te laten spelen op je website. Ook via Hogans Play kan je gebruik maken van embedden, wij raden het aan om gebruik te maken van deze … Continued
Nieuwe pagina aanmaken

Nieuwe pagina aanmaken

Maak nieuwe pagina’s aan Om een mooie bruikbare website te maken heb je verschillende pagina’s nodig. Maar hoe maak je die pagina’s aan? Het aanmaken van een nieuwe pagina in Hogans Play is vrij simpel. Een nieuwe pagina aanmaken doe je … Continued
Modules opslaan

Modules opslaan

Sla modules op Modules kunnen via Hogans Play precies ontworpen worden naar jouw voorkeuren. Wanneer je een module hebt gemaakt, die precies bij jou past, is er de mogelijkheid om de module op te slaan. Zo hoef je de module … Continued
Landingspagina aanmaken (zonder footer & header)

Landingspagina aanmaken (zonder footer & header)

Maak een landingspagina aan Het gebruiken van één van de standaard landingspagina’s is leuk, maar je eigen landingspagina ontwerpen is eigenlijk leuker. Hogans Play biedt ook de mogelijkheid om een totaal blanco landingspagina te maken, zonder footer en header. Op … Continued