Instellen van Yoast SEO

Yoast SEO instellen voor de hele website Naast het instellen van SEO elementen per pagina is het ook mogelijk om de gehele website te configureren. Hierin wordt je stap voor stap meegenomen om de basiselementen goed in te stellen.   … Continued
SEO per pagina instellen

SEO per pagina instellen

Yoast SEO instellen per pagina  Één van de krachtige plugins van de Hogans Play Builder is Yoast SEO. Deze plugin zorgt bij elke pagina voor een checklist om de pagina optimaal te maken voor zoekmachines. Ook bij gebruik van de … Continued
Facebook Open Graph Debugger

Facebook Open Graph Debugger

Wat doet de Facebook Open Graph Debugger? Elke website / webpagina kan gedeeld worden op Facebook. Als je de link (url) in het FaceBook bericht plakt verschijnt vanzelf de link naar de pagina. De afbeelding en de teksten (titel en beschrijving) … Continued
Wat zijn marges?

Wat zijn marges?

Marges instellen Bij bijna alle elementen in de Hogans Play Builder is het mogelijk om de Marges in te stellen. Hiermee kan worden aangegeven hoeveel ruimte er rondom het element zelf gehouden moet worden. Hoe dicht het bij de andere elementen op de pagina … Continued
Wat is padding?

Wat is padding?

Padding instellen Bij veel elementen in de Hogans Play Builder is het mogelijk om de Padding in te stellen. Hiermee kan worden aangegeven hoeveel ruimte er in het element zelf gehouden moet worden. Hoe dicht iets bij de rand van … Continued