Yoast SEO instellen per pagina

Één van de krachtige plugins van de Hogans Play Builder is Yoast SEO. Deze plugin zorgt bij elke pagina voor een checklist om de pagina optimaal te maken voor zoekmachines. Ook bij gebruik van de Hogans Play Builder en widgets analyseert de Yoast SEO plugin alle teksten en afbeeldingen op de website en geeft hij tip en aanwijzingen om deze te verbeteren.

De Yoast SEO plugin wordt altijd onder aan te pagina weergegeven.

Hieronder wordt een voorbeeld van de de Yoast SEO instellingen voor een pagina weergegeven.