Content

Padding instellen

Bij veel elementen in de Hogans Play Builder is het mogelijk om de Padding in te stellen. Hiermee kan worden aangegeven hoeveel ruimte er in het element zelf gehouden moet worden. Hoe dicht iets bij de rand van het element komt te staan. De Hogans Play Builder laat de aanpassingen die je doet gelijk zien. Zo weet je gelijk wat je doet.

TIP: Je kan de Hogans Play Builder Popups, met instellingen van de elementen, over het scherm verslepen. Zo kan je nog beter zien wat je aan het maken bent.

Wat is het verschil tussen Marges en Padding?
Doormiddel van Marges wordt aangegeven hoeveel afstand een element moet houden van andere elementen. Deze afstand die hierbij ingesteld kan worden is aan de buitenkant van het element rondom het element. Bij Padding kan de afstand aan de binnenkant van het element worden ingesteld. Zo kan er in het element rondom de content ruimte gecreëerd worden.