Pas de padding van een rij aan

In een van onze eerdere artikelen hebben we het al over padding gehad. Toen vertelden we wat het precies was en waarvoor je het kon gebruiken. Wil je weten wat padding precies is? Lees dan hier het artikel.

Wist je dat je via Hogans Play de padding kan aansluiten per device? Op deze manier blijft de layout van je website altijd mooi, wat voor apparaat je ook gebruikt. Het instellen van padding op verschillende devices is simpel. Als je de padding van een rij wilt instellen, moet je de volgende stappen volgen: Rij Instellingen > Geavanceerd > Padding

Voor het invullen van het aantal pixels (px) zie je een computer icoontje staan. Wanneer je op dit icoontje klikt verandert hij naar een tablet of een telefoon. Op deze manier kun je per device de padding instellen.

In de video hieronder wordt laten zien hoe je de padding van een rij per device kan instellen.