Voeg losse video’s toe

Het toevoegen van een losse video op je website, kan via Hogans Play op verschillende manieren. Je kunt zelf video’s uploaden via: Inhoud Toevoegen > Basis modules > Video

Vervolgens kan je de video uit je mediabibliotheek selecteren en toevoegen. Het nadeel van deze methode is dat je de Play knop en de voortgangsindicator van de video niet weg kan halen. Daarnaast is er geen mogelijkheid om het geluid van de video uit te zetten. Andere mogelijkheden om een video toe te voegen zijn embedden of via een URL toevoegen. Klik hier om te lezen over wat embedden is en hoe het werkt. Klik hier voor ons artikel over video’s toevoegen via een URL.

De video hieronder laat zien hoe je een losse video toevoegt.