Logo instellen in de header

Een belangrijk element is het instellen van het logo op de website. Dit kan een afbeelding zijn, of alleen tekst.

Het logo van je Hogans Play website stel je gemakkelijk in via: Thema > Customizer > Header > Header Logo

De onderstaande video laat zien hoe het logo ingesteld kan worden.

Wat is Retina?

Veel van de nieuwste laptop, tablets en smartphones bevatten een zeer scherp en duidelijke display (Retina Display). Om er voor te zorgen dat afbeeldingen op deze schermen niet korrelig of pixelachtig worden weergegeven biedt de Hogans Play Builder de mogelijkheid om het logo twee keer te uploaden. Één normale versie, en een versie die 2x zo groot is. De extra grote wordt weergegeven wanneer het logo op een Retina Display wordt weergegeven.