Veel gestelde vragen

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden.

Kan je het antwoord niet vinden of kom je er even niet uit? Je kan altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

Ik heb een vraag over iets anders dan Hogans Play.

Ook met vragen die niet specifiek betrekking hebben op Hogans Play helpen we je graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op. Dit kan op onze contactpagina.

Ik wil graag via Hogans gebruik maken van G Suite.

We helpen je graag in het zadel met G Suite van Google. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op. Dit kan op onze contactpagina.

Heb ik ook toegang tot Analytics en Heatmaps?

Jazeker. Na aanschaf van Hogans Play worden bij de gereedmaking van je website deze gegeven per e-mail naar je verzonden.

Kan ik zelf een module installeren?

Het is niet mogelijk om zelf modules te installeren op een website van Hogans Play. Ben je van mening dat er een module is die je echt mist? Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op. Dit kan op onze contactpagina.

Wat maakt Hogans Play zo uniek?

De combinatie van onze zeer gemakkelijke Play Builder, beschikbare widgets, klant en klare pagina templates en meest belangrijke meettools zoals Heatmaps en Analytics zorgen samen voor solide basis om te starten. Hiermee worden website meer dan een mooi visitekaartje maar wordt de mogelijkheid gecreëerd om voor een lage prijs als een professional te werken.