Content

Wat doet de Facebook Open Graph Debugger?

Elke website / webpagina kan gedeeld worden op Facebook. Als je de link (url) in het FaceBook bericht plakt verschijnt vanzelf de link naar de pagina. De afbeelding en de teksten (titel en beschrijving) die worden weergegeven zijn compleet naar eigen wens in te stellen. Hoe dit gedaan kan worden lees je hier. Met de Facebook Open Graph Debugger kan je de aanpassingen die je maakt gemakkelijk en snel testen.

Voorbeeld van het delen van een link op Facebook

Voordelen van de Open Graph Debugger

• De pagina die jij wilt delen wordt als voorbeeld weergegeven
  • Je ziet gelijk hoe vaak de pagina al is gedeeld.
  • Vaak worden de instellingen van een pagina in het geheugen van Facebook opgeslagen. Met Open Graph Debugger kan je dit geheugen verversen. Zo zie je gelijk of de instellingen juist zijn. Je doet dit met de button (Scrape Again)

Met eigen ogen zien? Klik hier om naar de Open Graph Debugger te gaan.